B.R.C. HalleSenseiKarate-doKobudoTai Ji QuanKarate-KidsTengu RyuHabersetzerC.R.B.-I.T.Homepage

LITERATUUR

Logo

Een woordje uitleg over het CRB en het BRC logo.

Bewuste keuze

BRC, een bewuste keuze. Lees hier wat die keuze juist inhoud.

Dojoregels

Welke regels worden toegepast binnen de DOJO verneem je hier.

Reglement

 Wat is het reglement van inwendige orde binnen BRC Halle.

Lesopbouw

Hoe de lessen binnen BRC worden opgebouwd verneem je hier.

Geschiedenis

De oorsprong van de moderne karate in enkele woorden .

Karate ni sente nashi

In karate is er geen aanval. Dit is één van de 20 regels van  Funakoshi Sensei.

U wilt geïnformeerd blijven over de activiteiten van de club en zijn leden, dan moet je zeker de nieuwsbrief lezen. In deze nieuwsberichten vindt U onder andere :  stageverslagen (karate-kobudo-tai ji), uitslagen van de examens, activiteiten van de club, allerlei items met betrekking tot gevechtkunsten - en zoveel meer ..... Klik op nieuwsbrief.

 

Het leven binnen de club is niet enkel beperkt tot het beoefenen van de vechtkunsten. Er worden tal van andere activiteiten georganiseerd, bepaalde leden van de club volgen bijzondere stages, andere clubs komen op stage, kortom onder deze rubriek wordt hierover uitgebreid geschreven. De leden van de club schrijven hun ervaringen neer in verslagen. Klik hieronder oip verslagen.

 

Roland Habersetzer schreef als historicus meer dan 80 boeken die wereldwijd werden verspreid en vertaald. Klik op boeken om een overzicht te krijgen van de werken die actueel nog beschikbaar zijn (doorverwijzing naar website www.tengu-no-michi. Je kan ook boeken uit onze bibliotheek lenen. Klik op bibliotheek voor de beschikbare werken.


Nieuwsbrief Boeken Bibliotheek Verslagen