Karate-kids 

Deze pagina is speciaal voor onze karate-kids (kinderen tussen 06 en 12 jaar oud). De lessen voor onze kids beperken zich niet alleen tot technieken van de vechtkunst maar houden ook spel, lessen voor de gevaren in de hedendaagse maatschappij (hoe reageren tegen pesten, verbale agressie ....), in.

Onze kids die de leeftijd van 11 jaar bereikt hebben kunnen hun overgang naar de afdeling volwassenen-jeugd voorbereiden door gratis deelname aan de les jeugd elke woensdag van 1900 tot 2000 uur.

De lessen voor de kids worden gegeven door Serge BEULEN, 5de DAN-Tashi-Ho Tengu-Ryu Karatedo en assistent van Sensei Alex HAUWAERT. Serge geeft ook lessen KOBUDO aan de volwassenen. Bij zijn lessen wordt hij steeds bijgestaan door een aantal vaste assistenten uit de afdeling volwassenen.

Ouders kunnen hun kind(eren) tussen 6 en 12 jaar oud driemaal gratis laten deelnemen aan de lessen in een lichte sportkledij alvorens aan te sluiten bij de club.
Indien U dit wenst gelieve U voor het begin van de les aan te bieden bij de lesgever. Deze zal U bij deze gelegenheid bijkomende informatie verschaffen.


       

Lesgever Serge Beulen wordt bijgestaan door vaste assistenten

Kinderen van 06 tot 12 jaar

Waar :
Sportcomplex DE BRES te HALLE
Wanneer:
ZONDAG van 0930 tot 1030 uur

Speciaal voor onze Kids hebben we een document gemaakt met meer informatie over karate-do:
Verder vind je in het document een korte tekst over de oorsprong en de geschiedenis van karate-do, Kobudo, alsook de uitleg over een een aantal Japanse termen, die in de lessen regelmatig gebruikt worden.  Kids Info.

De groet:
Bij het begin en het einde van elke les wordt een groet uitgevoerd volgens een welbepaald ritueel.
Het betreden en verlaten van de dojo en de tatami vraagt ook om een groet. Hoe dit moet kunnen jullie zien door hier te klikken.